Arckezelések – A Biodroga kozmetikumok

biodroga

A korábbi bejegyzésben bemutatott Kleanthous termékcsalád mellett, a Biodroga és Biodorga MD minőségi kozmetikumaival dolgozom a szalonomban. Ezt a termékcsaládot azoknak a vendégeimnek ajánlom, akik valami különlegesebbet keresnek a klasszikus bolti kozmetikumoknál, természetközeli szemléletűek, maximális hatású, de kíméletes termékeket keresnek és nyitottak a bőrgyógyászati újdonságokra is. Emellett mindenki bátran kipróbálhatja a kezeléseket, aki plasztikai sebészeti beavatkozás nélkül szeretne megfiatalodni.

A bőr öregedése során a kollagén szintézis lelassul, a hidratáltság és a bőr vízmegtartóképessége csökken, a bőr vékonyabbá és érzékenyebbé válik. Az öregedés első jeleit már a 20-as éveink közepétől megtapasztaljuk, majd a 30-as évektől a sejtosztódás gyakorisága is jelentősen lecsökken és nagyjából tíz év múlva a bőr éretté válik. A bőr felfrissítésére, fiatalságának megőrzésére kiváló segítséget nyújtanak a Biodroga készítmények. Megoldást adnak szinte minden bőrproblémára, legyen szó száraz vagy rugalmatlan bőrről, pigmentáció zavarról, pattanásokról, hegekről, rozaceáról, ráncokról, fáradt vagy sápadt bőrről.

Milyen esetekben válasszunk a savas kúrát?

A klasszikus kozmetikai kezelések mellett, most új őszi-téli bőrmegújító kezeléssel is várom vendégeimet. A Biodroga MD savas kúrája során egy felszíni peeling során szabadul meg a bőr a szennyeződésektől. A kezelés megnyitja a felső hámréteg pórusait, ezzel biztosítva az értékes hatóanyagok bejutását a bőrbe. A felszíni peeling előnye, hogy nincs felépülési idő. Minimális vörösség, irritáció megjelenhet a bőrön, de hamar elmúlik, és már az első kezelés is látható eredményt hoz. Az eljárás olyannyira kíméletes, hogy még helyi érzéstelenítés alkalmazására sincs szükség.

A Biodroga MD savas kúrájának célja a bőrmegújítás, a már kialakult ráncok, pigmentfoltok halványítása, egységesebb bőrszín kialakítása, a bőr vízmegkötő-képességének növelése, a bőr rugalmasságának javítása mellett, friss és feltöltött bőr létrehozása. Éppen ezért kifejezetten ajánlott a ráncos bőr, fakó vagy szürke bőrszín, pigmentfoltok, érett bőr, tisztátlan, problémás bőr, UV- károsodott bőr kezelésére.

A beavatkozás nem javasolt bőrgyógyászati elváltozások, gyulladásos folyamatok, nyílt sérülések, napégés, terhesség, valamint bizonyos gyógyszerek szedése esetén. (pl.: Cortizone, Roaccutan, kemoterápis kezelés alatt)

A kezelés menete

A bőr letisztítása és tonizálása után, kiválasztom a vendég bőrének megfelelő savat, majd felviszem a tiszta bőrre. A savat rövid idő után, nedves törléssel eltávolítom a és savsemlegesítővel kezelem az érintett területet, ami egy perc múlva szintén lemosásra kerül. A sejtekbe így már könnyedén bejuthatnak az ezt követően felvitt hatóanyagok ultrahang kezeléssel. A maszk felvitelét követően, a hatóidő lejárta után, befejezésül krémezés következik, mely az UV védelmet is biztosítja.

Az optimális eredmény eléréséhez 5-10 kezelésre van szükség, nagyjából 7-10 napos időközönként ismételve. Egy kezelés ára 15000Ft, kúra vásárlásnál 20% kedvezményt biztosítok!