Természetes szépség sminktetoválással? Igen, lehetséges!

szájtetoválás

A nők már ősidők óta sminkelnek, például Kleopátra szemét felül kékkel, alul zölddel kontúrozta, száját pirosra festette, szemöldökét szénnel feketítette. Ha ma már nem is így festenénk ki magunkat, abban biztosak lehetünk, hogy smink nélkül ugyan lehet élni, de vele még jobb!

A tetoválás kezdetekben rituális célokat és társadalmi megkülönböztetést szolgált, mára pedig az önkifejezés egyik formája lett. A sminktetoválással kapcsolatos feljegyzések egésze az 1900-as évek közepéig vezetnek minket vissza, azonban a mikropigmentáció csak a 2000-es évek elejére nőtte ki magát. Napjainkban az anyagok és az eszközök fejlődésével igen látványos sminkek, sminktetoválások készíthetők.

Milyen technikákkal és hogyan dolgozom?

1995-től kezdtem el ismerkedni a sminktetoválás technikájával, majd több tanfolyam és sminkiskola elvégzése után, kezdtem el a szépséget kiemelő tetoválások készítését. A tanulás azonban a mai napig meghatározó része az életemnek. Mindig igyekszem fejlődni, hogy vendégeimnek a legmodernebb technikával a legjobb minőségű sminkeket készíthessem el. Fontos számomra a precíz tervezés, mely a vendégek számára sokszor feleslegesnek tűnhet, emellett mindig figyelembe veszem a hozzám érkezők szépségét és előnyös tulajdonságainak kiemelését! Nagyon szeretem a munkám, boldog vagyok, hogy másokat átváltoztathatok! Előnyben részesítem a természetes, szolidabb sminktetoválást, mely esztétikai minőséget sugároz!

A hagyományos technikák mellett szeretném kiemelni a kedvenceimet: a mikroblading technikát, akiknek a természetesség a legfontosabb szempont garantáltan ajánlani tudom. Ezt a megoldást még azok is kedvelik, akik eddig idegenkedtek a sminktetoválástól, mert vékony szálak készíthetők vele, melyek nem mosódnak össze a gyógyulás után sem. A festett szálak könnyedén hozzáigazíthatók a saját szemöldök szálaihoz. Mindezek mellett gyorsan elkészíthető és látványos változást adó kezelésről van szó.

Lágy, finom és természetes hatású szemöldök készíthető az idei év nagy újításával a soft powder technikával, ami nem más, mint a satírozás újragondolva! A sminktetoválás elkészítése során többféle színnel dolgozom. A szemöldök első részén világosabb színeket használok, hogy ne legyen túl szigorú a végeredmény és megmaradjon a természetes hatás is. Gyógyulás után a tetoválás púderes hatást kelt és ez a megoldás tartósabb, mint a szálazott szemöldök.