Zoltán Erika látogatott el szalonunkba, egy kis koncert előtti felfrissülésre!

A minőségi sminktetoválás első hallásra költséges szépülésnek, szolgáltatásnak tűnhet, ha azonban utánaszámolunk, kiderül, hogy közel sem olyan drága, mint azt hinnénk!

tetoválás eltávolítás

Napjainkban megnövekedett az igény a nem kívánt – elrontott vagy megunt – tetoválások eltávolítása iránt. Szalonomban különleges és nagyon hatékony, lézeres technikával végzem az eltávolító kezelést, Q-kapcsolt Nd: YAG lézer segítségével.

Read more

Mathisz Helga Szépségszalon

Letisztult, szemre és lélekre ható környezet, és az ígéret, hogy lehet szépülni nyugodt körülmények között. A szalon felébreszti a vágyat bőrünk és lelkünk kényeztetésére. Milyen szolgáltatásokat nyújt ez a gyönyörű kozmetikai szalon?

Read more

sminktetoválás

A Frizura & Szépség online magazinban írtak rólunk.

Mit lehet tetoválni az arcon?

Helga szerint a szemhéjtetoválás az, amely kivétel nélkül bármelyik nőnek előnyös és ajánlott! Ami pedig még tökéletesebbé teszi, az a szempillák közötti rész pigmentálása. Nagyon szereti az ajaksatírozást, mert ez tudja a női arcot a legjobban élettel telivé, frissé varázsolni.

Read more

biodroga

A korábbi bejegyzésben bemutatott Kleanthous termékcsalád mellett, a Biodroga és Biodorga MD minőségi kozmetikumaival dolgozom a szalonomban. Ezt a termékcsaládot azoknak a vendégeimnek ajánlom, akik valami különlegesebbet keresnek a klasszikus bolti kozmetikumoknál, természetközeli szemléletűek, maximális hatású, de kíméletes termékeket keresnek és nyitottak a bőrgyógyászati újdonságokra is. Emellett mindenki bátran kipróbálhatja a kezeléseket, aki plasztikai sebészeti beavatkozás nélkül szeretne megfiatalodni.

Read more

Kleanthous

Munkám során nagy hangsúlyt fektetek a minőségre, ezért két prémiumkategóriás termékcsaláddal dolgozom, melyek közül az első, amit bemutatok Nektek a Kleanthous kozmetikumok.

Read more

szájtetoválás

A nők már ősidők óta sminkelnek, például Kleopátra szemét felül kékkel, alul zölddel kontúrozta, száját pirosra festette, szemöldökét szénnel feketítette. Ha ma már nem is így festenénk ki magunkat, abban biztosak lehetünk, hogy smink nélkül ugyan lehet élni, de vele még jobb!

Read more