Arckezelések – Dr. Kleanthous fiatalító termékei

Kleanthous

Munkám során nagy hangsúlyt fektetek a minőségre, ezért két prémiumkategóriás termékcsaláddal dolgozom, melyek közül az első, amit bemutatok Nektek a Kleanthous kozmetikumok.

Dr. Kleanthous munkája során mindig szem előtt tartotta az ember örök fiatalság utáni vágyát, ezért heidelbergi regenerációs centrumában rengeteg hatékony kozmetikai terméket fejlesztett ki. Termékei több mint 25 országban vannak jelen, ahol a felső kategóriás szépségszalonok egyik legfontosabb partnereként tartják számon.

Skin Tone – sono beauty lifting kezelés

A bőr fiatalítására kifejlesztette a Skin Tone – sono beauty liftinget, melynek már az első alkalommal megmutatkoznak pozitív bőrjavító hatásai. A teljes kezelés hat egymást szorosan követő alkalomból áll, és ezután a bőr folyamatos javuláson megy keresztül a következő 3-4 hónapban. A hatékony kúra tökéletes választás azoknak, akik arcplasztikai vagy sebészeti beavatkozáson estek át, vagy éppen azért mert nem szeretnének kés alá feküdni. A kezelés a megereszkedett kontúrok, szemhéjak feszesítésére, a szem alatti táskák eltüntetésére is kiválóan alkalmas. Mindezek mellett ajánlom még mélyrétegi víz- és zsírhiány, rozacea, heges vagy atrófiás bőr esetén is.

Kleanthous 24/7 sono solutions kezelés

A kozmetikai szakma történetében a Kleanthous 24/7 sono solutions az első olyan kezelés, ahol ötvözzük a cell supporting molekulákat válogatott növényi hatóanyagokkal és ultrahanggal, mely gyors és látványos eredmény mellet, hosszantartó hatást biztosít.

A laborvizsgálatok kimutatták, hogy azok a sejtek, amelyeket cell supporting molekulákkal dúsítottak fel, ÉLETERŐSEBBEK a többinél. Ez az életerő a sejteket arra ösztönzi, hogy kollagént és elasztint állítsanak elő, mely a bőr feszességéért és fiatalsága megőrzéséért felelős.

Hogyan működik a kezelés?

Az ultrahang az emberi fül számára nem érzékelhető hang, melynek rezgése megnyitja a bőrt a legkisebb hatóanyagok számára is. A rezgések segítségével kitágítja a sejtközöket és ezzel segítve a salakanyagok eltávozását a bőrből. A salakanyagok távozása után a bőrsejtjei újra képesek lesznek a megfelelő mennyiségű nedveség felvételére. Kezelés közben a Kleanthous sonostar MATRIX8 Uh készülék  biorezonanciát és fényterápiát is alkalmaz a hatékony és tartós eredmény érdekében.